Prezentacja formatów zmiennych

  • Nazwa zmiennej:
    Zdyskwalifikowane próbki sanitarne, kontroli posiłków, zatruć pokarmowych
Pozycja grupowania:
rodzaj próbki
Pozycja grupowania:
kierunki badania
Jednostka
miary
Razem (w tym środki spożywcze)Liczba próbek ogółem
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Razem (w tym środki spożywcze)w tym w kierunku Salmonella
Razem (w tym środki spożywcze)w tym w kierunku Listeria
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku pozostałości pestycydów
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku mikotoksyn
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku zanieczyszczeń azotanami
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku obecności organizmów GMO
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku innych parametrów
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Razem (w tym środki spożywcze)zbadanych organoleptycznie
Razem (w tym środki spożywcze)w kierunku znakowania
MikrobiologiczneLiczba próbek ogółem
Mikrobiologicznew kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Mikrobiologicznew tym w kierunku Salmonella
Mikrobiologicznew tym w kierunku Listeria
Mikrobiologicznew kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Mikrobiologicznew kierunku pozostałości pestycydów
Mikrobiologicznew kierunku mikotoksyn
Mikrobiologicznew kierunku zanieczyszczeń azotanami
Mikrobiologicznew kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Mikrobiologicznew kierunku obecności organizmów GMO
Mikrobiologicznew kierunku innych parametrów
Mikrobiologicznew kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Mikrobiologicznew kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Mikrobiologicznezbadanych organoleptycznie
Mikrobiologicznew kierunku znakowania
ChemiczneLiczba próbek ogółem
Chemicznew kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Chemicznew tym w kierunku Salmonella
Chemicznew tym w kierunku Listeria
Chemicznew kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Chemicznew kierunku pozostałości pestycydów
Chemicznew kierunku mikotoksyn
Chemicznew kierunku zanieczyszczeń azotanami
Chemicznew kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Chemicznew kierunku obecności organizmów GMO
Chemicznew kierunku innych parametrów
Chemicznew kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Chemicznew kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Chemicznezbadanych organoleptycznie
Chemicznew kierunku znakowania
GrzyboweLiczba próbek ogółem
Grzybowew kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Grzybowew tym w kierunku Salmonella
Grzybowew tym w kierunku Listeria
Grzybowew kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Pierwsza
1
   
2
   
3
Nastepna
Ostatnia