Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Zdyskwalifikowane próbki sanitarne, kontroli posiłków, zatruć pokarmowych
Pozycja grupowania: rodzaj próbki | Pozycja grupowania: kierunki badania | Jednostka miary |
---|---|---|
Razem (w tym środki spożywcze) | Liczba próbek ogółem | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w tym w kierunku Salmonella | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w tym w kierunku Listeria | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku mikotoksyn | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku innych parametrów | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Razem (w tym środki spożywcze) | zbadanych organoleptycznie | |
Razem (w tym środki spożywcze) | w kierunku znakowania | |
Mikrobiologiczne | Liczba próbek ogółem | |
Mikrobiologiczne | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Mikrobiologiczne | w tym w kierunku Salmonella | |
Mikrobiologiczne | w tym w kierunku Listeria | |
Mikrobiologiczne | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Mikrobiologiczne | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Mikrobiologiczne | w kierunku mikotoksyn | |
Mikrobiologiczne | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Mikrobiologiczne | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Mikrobiologiczne | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Mikrobiologiczne | w kierunku innych parametrów | |
Mikrobiologiczne | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Mikrobiologiczne | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Mikrobiologiczne | zbadanych organoleptycznie | |
Mikrobiologiczne | w kierunku znakowania | |
Chemiczne | Liczba próbek ogółem | |
Chemiczne | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Chemiczne | w tym w kierunku Salmonella | |
Chemiczne | w tym w kierunku Listeria | |
Chemiczne | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Chemiczne | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Chemiczne | w kierunku mikotoksyn | |
Chemiczne | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Chemiczne | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Chemiczne | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Chemiczne | w kierunku innych parametrów | |
Chemiczne | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Chemiczne | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Chemiczne | zbadanych organoleptycznie | |
Chemiczne | w kierunku znakowania | |
Grzybowe | Liczba próbek ogółem | |
Grzybowe | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Grzybowe | w tym w kierunku Salmonella | |
Grzybowe | w tym w kierunku Listeria | |
Grzybowe | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia |