Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Gotowe przetwory mleczne przeznaczone do dystrybucji
Pozycja grupowania: Przetwory mleczne_mc | Jednostka miary |
---|---|
Mleko pitne ogółem | |
Mleko surowe do spożycia | |
Mleko pełne o zawartości tłuszczu co najmniej 3,5% | |
Mleko półtłuste o zawartości tłuszczu co najmniej 1,5% i nie większej niż 1,8% | |
Mleko odtłuszczone o zawartości tłuszczu nie wiekszej niż 0,5% | |
Mleko o zawartości tłuszczu 3,2% | |
Mleko o zawartości tłuszczu 2,0% | |
Mleko o innej zawartości tłuszczu | |
Śmietana i śmietanka ogółem | |
Mleko fermentowane ogółem (nie obejmuje maślanki) | |
Sery z mleka krowiego | |
Mleko zagęszczone ogółem | |
Przetwory mleczne w proszku ogółem | |
Mleko w proszku kremowe (śmietanka w proszku) | |
Mleko w proszku pełne | |
Mleko w proszku częściowo odtłuszczone | |
Mleko w proszku odtłuszczone | |
Masło i inne przetwory z tłuszczu mlecznego ogółem (w ekwiwalencie masła o zawartości tłuszczu 82,00%) |