Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Zdyskwalifikowane próbki sanitarne, kontroli posiłków, zatruć pokarmowych
Pozycja grupowania: Dział 2 - rodzaj próbki w badaniach (próbki sanitarne, posiłków, zatruć, suma + żywność) | Pozycja grupowania: Dział 2 - kierunki badania | Jednostka miary |
---|---|---|
Badania sanitarne | w kierunku innych parametrów | |
Badania sanitarne | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Badania sanitarne | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Badania sanitarne | zbadanych organoleptycznie | |
Badania sanitarne | w kierunku znakowania | |
Badania sanitarne | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Badania sanitarne | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Badania sanitarne | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Badania sanitarne | w kierunku mikotoksyn | |
Badania sanitarne | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Badania sanitarne | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Badania sanitarne | w tym w kierunku Listeria | |
Badania sanitarne | w tym w kierunku Salmonella | |
Badania sanitarne | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Badania sanitarne | Liczba próbek ogółem | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku innych parametrów | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Próbki kontrolne posiłków | zbadanych organoleptycznie | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku znakowania | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku mikotoksyn | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Próbki kontrolne posiłków | w tym w kierunku Listeria | |
Próbki kontrolne posiłków | w tym w kierunku Salmonella | |
Próbki kontrolne posiłków | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Próbki kontrolne posiłków | Liczba próbek ogółem | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku innych parametrów | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Zatrucia pokarmowe | zbadanych organoleptycznie | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku znakowania | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku mikotoksyn | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Zatrucia pokarmowe | w tym w kierunku Listeria | |
Zatrucia pokarmowe | w tym w kierunku Salmonella | |
Zatrucia pokarmowe | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Zatrucia pokarmowe | Liczba próbek ogółem | |
Grzybowe | w kierunku innych parametrów | |
Grzybowe | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Grzybowe | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Grzybowe | zbadanych organoleptycznie | |
Grzybowe | w kierunku znakowania |