Prezentacja formatów zmiennych

  • Nazwa zmiennej:
    Zdyskwalifikowane próbki sanitarne, kontroli posiłków, zatruć pokarmowych
Pozycja grupowania:
Dział 2 - rodzaj próbki w badaniach (próbki sanitarne, posiłków, zatruć, suma + żywność)
Pozycja grupowania:
Dział 2 - kierunki badania
Jednostka
miary
Badania sanitarnew kierunku innych parametrów
Badania sanitarnew kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Badania sanitarnew kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Badania sanitarnezbadanych organoleptycznie
Badania sanitarnew kierunku znakowania
Badania sanitarnew kierunku obecności organizmów GMO
Badania sanitarnew kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Badania sanitarnew kierunku zanieczyszczeń azotanami
Badania sanitarnew kierunku mikotoksyn
Badania sanitarnew kierunku pozostałości pestycydów
Badania sanitarnew kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Badania sanitarnew tym w kierunku Listeria
Badania sanitarnew tym w kierunku Salmonella
Badania sanitarnew kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Badania sanitarneLiczba próbek ogółem
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku innych parametrów
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Próbki kontrolne posiłkówzbadanych organoleptycznie
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku znakowania
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku obecności organizmów GMO
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku zanieczyszczeń azotanami
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku mikotoksyn
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku pozostałości pestycydów
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Próbki kontrolne posiłkóww tym w kierunku Listeria
Próbki kontrolne posiłkóww tym w kierunku Salmonella
Próbki kontrolne posiłkóww kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Próbki kontrolne posiłkówLiczba próbek ogółem
Zatrucia pokarmowew kierunku innych parametrów
Zatrucia pokarmowew kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Zatrucia pokarmowew kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Zatrucia pokarmowezbadanych organoleptycznie
Zatrucia pokarmowew kierunku znakowania
Zatrucia pokarmowew kierunku obecności organizmów GMO
Zatrucia pokarmowew kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Zatrucia pokarmowew kierunku zanieczyszczeń azotanami
Zatrucia pokarmowew kierunku mikotoksyn
Zatrucia pokarmowew kierunku pozostałości pestycydów
Zatrucia pokarmowew kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Zatrucia pokarmowew tym w kierunku Listeria
Zatrucia pokarmowew tym w kierunku Salmonella
Zatrucia pokarmowew kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Zatrucia pokarmoweLiczba próbek ogółem
Grzybowew kierunku innych parametrów
Grzybowew kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Grzybowew kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Grzybowezbadanych organoleptycznie
Grzybowew kierunku znakowania
Pierwsza
1
   
2
   
3
Nastepna
Ostatnia