Prezentacja formatów zmiennych

  • Nazwa zmiennej:
    Zbadane próbki środków spożywczych, materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, produktów kosmetycznych oraz badania sanitarne
Pozycja grupowania:
Dział 2 - kierunki badania
Pozycja grupowania:
Dział 2 - rodzaj próbki w badaniach (asortyment: FCM i inne)
Pozycja grupowania:
Dział 2 - pochodzenie produktu (kraj, UE, import)
Jednostka
miary
w kierunku innych parametrówMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku innych parametrówMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku innych parametrówMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku innych parametrówMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościimport
w kierunku innych parametrówMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościUE
w kierunku innych parametrówMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościkraj
w kierunku innych parametrówPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku innych parametrówPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku innych parametrówPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku innych parametrówProdukty kosmetyczneimport
w kierunku innych parametrówProdukty kosmetyczneUE
w kierunku innych parametrówProdukty kosmetycznekraj
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościimport
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościUE
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościkraj
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychProdukty kosmetyczneimport
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychProdukty kosmetyczneUE
w kierunku zanieczyszczeń fizycznychProdukty kosmetycznekraj
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościimport
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościUE
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościkraj
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąUE
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychPozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychProdukty kosmetyczneimport
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychProdukty kosmetyczneUE
w kierunku zanieczyszczeń biologicznychProdukty kosmetycznekraj
zbadanych organoleptycznieMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąimport
zbadanych organoleptycznieMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąUE
zbadanych organoleptycznieMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
zbadanych organoleptycznieMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościimport
zbadanych organoleptycznieMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościUE
zbadanych organoleptycznieMateriały opakowaniowe i opakowania do żywnościkraj
zbadanych organoleptyczniePozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąimport
zbadanych organoleptyczniePozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąUE
zbadanych organoleptyczniePozostałe wyroby do kontaktu z żywnościąkraj
zbadanych organoleptycznieProdukty kosmetyczneimport
zbadanych organoleptycznieProdukty kosmetyczneUE
zbadanych organoleptycznieProdukty kosmetycznekraj
w kierunku znakowaniaMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąimport
w kierunku znakowaniaMateriały i wyroby do kontaktu z żywnościąUE
Pierwsza
1
   
2
3
   
4
Nastepna
Ostatnia