Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Niezgodności stwierdzone w obiektach, w których produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego
Pozycja grupowania: Rodzaj obiektu, w którym produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego | Pozycja grupowania: Rodzaje niezgodności w obiektach, w których produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego | Jednostka miary |
---|---|---|
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących pomieszczeń żywnościowych | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących sprzętu i wyposażenia | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących zagospodarowania odpadów żywnościowych, UPPZ, w tym SRM | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących jakości wody | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących higieny osobistej pracowników i szkoleń | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących zabezpieczenia przed szkodnikami i ich zwalczania | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących zachowania łańcucha chłodniczego | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących obróbki cieplnej | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dla opakowań i materiałów opakowaniowych | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących traceability i znakowania | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie wymagań dotyczących systemu HACCP | |
Suma (1.1,1.2) | naruszenie specyficznych wymagań określonych w rozp. 853/2004 | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących pomieszczeń żywnościowych | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących sprzętu i wyposażenia | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących zagospodarowania odpadów żywnościowych, UPPZ, w tym SRM | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących jakości wody | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących higieny osobistej pracowników i szkoleń | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących zabezpieczenia przed szkodnikami i ich zwalczania | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących zachowania łańcucha chłodniczego | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących obróbki cieplnej | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dla opakowań i materiałów opakowaniowych | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących traceability i znakowania | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie wymagań dotyczących systemu HACCP | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | naruszenie specyficznych wymagań określonych w rozp. 853/2004 | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących pomieszczeń żywnościowych | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących sprzętu i wyposażenia | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących zagospodarowania odpadów żywnościowych, UPPZ, w tym SRM | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących jakości wody | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących higieny osobistej pracowników i szkoleń | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących zabezpieczenia przed szkodnikami i ich zwalczania | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących zachowania łańcucha chłodniczego | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących obróbki cieplnej | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dla opakowań i materiałów opakowaniowych | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących traceability i znakowania | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie wymagań dotyczących systemu HACCP | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | naruszenie specyficznych wymagań określonych w rozp. 853/2004 | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących pomieszczeń żywnościowych | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących sprzętu i wyposażenia | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących zagospodarowania odpadów żywnościowych, UPPZ, w tym SRM | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących jakości wody | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących higieny osobistej pracowników i szkoleń | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących zabezpieczenia przed szkodnikami i ich zwalczania | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących zachowania łańcucha chłodniczego | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących obróbki cieplnej | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dla opakowań i materiałów opakowaniowych | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących traceability i znakowania | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie wymagań dotyczących systemu HACCP | |
Chłodnie składowe wolnostojące | naruszenie specyficznych wymagań określonych w rozp. 853/2004 | |
Zakłady przepakowywania - niezależne | naruszenie wymagań dotyczących pomieszczeń żywnościowych | |
Zakłady przepakowywania - niezależne | naruszenie wymagań dotyczących sprzętu i wyposażenia |