Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Obiekty nadzorowane, w których produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego
Pozycja grupowania: Rodzaj obiektu, w którym produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego | Jednostka miary |
---|---|
Suma (1.1,1.2) | |
Suma (1.1.1, 1.1.2,1.1.3-1.1.16) | |
Suma (1.1.1.1-1.1.1.3) | |
Chłodnie składowe wolnostojące | |
Zakłady przepakowywania - niezależne | |
Rynki hurtowe- z wyłączeniem produktów rybołówstwa | |
Suma (1.1.2.1, 1.1.2.2, 1.1.2.3, 1.1.2.4, 1.1.2.5-1.1.2.8) | |
Suma (1.1.2.1.1-1.1.2.1.7) | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące ubój zwierząt gospodarskich | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące rozbiór mięsa zwierząt gospodarskich kopytnych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy składujące w warunkach chłodniczych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy przetwórstwa mięsa zwierząt gospodarskich kopytnych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące produkcję MM lub MOM lub SWM z mięsa zwierząt gospodarksich kopytnych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące produkcję tłuszczów zwierzęcych i skwarek | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące obróbkę jelit, pęcherzy i żołądków | |
Suma (1.1.2.2.1-1.1.2.2.5) | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące ubój drobiu lub zajęczaków | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące rozbiór mięsa drobiowego lub zajęczaków | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy składujące w warunkach chłodniczych: drób i zajęczaki | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy przetwórstwa mięsa drobiowego lub zajęczaków | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące produkcję MM lub MOM lub SWM z mięsa drobiowego lub zajęczaków | |
Suma (1.1.2.3.1-1.1.2.3.6) | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące ubój zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące rozbiór mięsa zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy składujące w warunkach chłodniczych: zwierzęta dzikie utrzymywane w warunkach fermowych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy przetwórstwa zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące produkcję MM lub MOM lub SWM z mięsa zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące obróbkę jelit, żołądków lub pęcherzy zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych | |
Suma (1.1.2.4.1-1.1.2.4.4) | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy obróbki dziczyzny | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące rozbiór dziczyzny | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy prowadzące przetwórstwo dziczyzny | |
Zakłady zatwierdzone, w których funkcjonują działy składujące dziczyznę w warunkach chłodniczych | |
Zakłady zatwierdzone prowadzące wyłącznie produkcję MM lub MOM lub SWM | |
Zakłady zatwierdzone prowadzące wyłącznie przetwórstwo mięsa | |
Zakłady zajmujące się wyłącznie tłuszczami zwierzęcymi i skwarkami | |
Zakłady prowadzące wyłącznie obróbkę jelit lub pęcherzey lub żołądków | |
Zakłady wysyłki - żywe mięczaki dwuskorupowe | |
Zakłady oczyszczania - żywe mięczaki dwuskorupowe | |
Statki przetwórnie | |
Statki zamrażalnie | |
Rynki hurtowe i aukcje produktów rybołówstwa | |
Zakłady zatwierdzone przetwórstwa produktów rybołówstwa | |
Zakłady zatwierdzone przetwórstwa mleka | |
Punkty odbioru mleka | |
Zakłady pakowania jaj | |
Zakłady produkcji jaj płynnych | |
Zakłady zatwierdzone przetwórstwa jaj | |
Zakłady przetwórcze - żabie udka i ślimaki | |
Zakłady odbierające surowce lub produkujące żelatynę |