Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Zachorowania na choroby zakaźne, zakażenia i zatrucia
Pozycja grupowania: jednostka chorobowa | Pozycja grupowania: ewidencja | Jednostka miary |
---|---|---|
Suma kontrolna | Potwierdzone | |
Suma kontrolna | Prawdopodobne | |
Suma kontrolna | Możliwe | |
Suma kontrolna | w tym hospitalizowani | |
Suma kontrolna | Razem | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - inne określone i nieokreślone | Potwierdzone | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - inne określone i nieokreślone | Prawdopodobne | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - inne określone i nieokreślone | Możliwe | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - inne określone i nieokreślone | w tym hospitalizowani | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - inne określone i nieokreślone | Razem | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - polichlorowane bifenyle | Potwierdzone | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - polichlorowane bifenyle | Prawdopodobne | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - polichlorowane bifenyle | Możliwe | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - polichlorowane bifenyle | w tym hospitalizowani | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - polichlorowane bifenyle | Razem | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - dioksyny | Potwierdzone | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - dioksyny | Prawdopodobne | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - dioksyny | Możliwe | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - dioksyny | w tym hospitalizowani | |
Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - dioksyny | Razem | |
T64 Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - mikotoksyny | Potwierdzone | |
T64 Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - mikotoksyny | Prawdopodobne | |
T64 Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - mikotoksyny | Możliwe | |
T64 Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - mikotoksyny | w tym hospitalizowani | |
T64 Ostre zatrucia żywnością skażoną biologicznie i/lub chemicznie - mikotoksyny | Razem | |
T62.1-2 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - jagody i inne części roślin | Potwierdzone | |
T62.1-2 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - jagody i inne części roślin | Prawdopodobne | |
T62.1-2 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - jagody i inne części roślin | Możliwe | |
T62.1-2 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - jagody i inne części roślin | w tym hospitalizowani | |
T62.1-2 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - jagody i inne części roślin | Razem | |
T62.0 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - grzyby | Potwierdzone | |
T62.0 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - grzyby | Prawdopodobne | |
T62.0 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - grzyby | Możliwe | |
T62.0 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - grzyby | w tym hospitalizowani | |
T62.0 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - grzyby | Razem | |
T61 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - ryby, skorupiaki i inne produkty morza | Potwierdzone | |
T61 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - ryby, skorupiaki i inne produkty morza | Prawdopodobne | |
T61 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - ryby, skorupiaki i inne produkty morza | Możliwe | |
T61 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - ryby, skorupiaki i inne produkty morza | w tym hospitalizowani | |
T61 Zatrucia naturalnie toksycznymi substancjami spożytymi jako pokarm - ryby, skorupiaki i inne produkty morza | Razem | |
T60 Zatrucia pestycydami – ostre | Potwierdzone | |
T60 Zatrucia pestycydami – ostre | Prawdopodobne | |
T60 Zatrucia pestycydami – ostre | Możliwe | |
T60 Zatrucia pestycydami – ostre | w tym hospitalizowani | |
T60 Zatrucia pestycydami – ostre | Razem | |
U04 SARS – Zespół ostrej niewydolności oddechowej UE | Potwierdzone | |
U04 SARS – Zespół ostrej niewydolności oddechowej UE | Prawdopodobne | |
U04 SARS – Zespół ostrej niewydolności oddechowej UE | Możliwe | |
U04 SARS – Zespół ostrej niewydolności oddechowej UE | w tym hospitalizowani | |
U04 SARS – Zespół ostrej niewydolności oddechowej UE | Razem |