Prezentacja formatów zmiennych

  • Nazwa zmiennej:
    Stan sanitarny zakładów i obiektów żywienia zbiorowego, wytwórni i miejsc obrotu materiałami i wyrobami przeznaczanymi do kontaktu z żywnością
Pozycja grupowania:
Dział 1 - obiekty żywienia zbiorowego, wytwórnie i miejsca obrotu materiałami i wyrobami przeznaczanymi do kontaktu z żywnością, podsumowanie
Pozycja grupowania:
Dział 1 - wyniki działalności kontrolnej
Jednostka
miary
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLicbz próbek zdyskwalifikowanych
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba próbek pobranych
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie do Liczba wniosków o nałożenie kar pieniężnych przez PWIS
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie razem
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - nałożono mandatów na kwotę
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - nałożono mandatów razem
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - Liczba aktów oskarżenia i zawiadomień do prokuratury
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych zakaz wprowadzenia produktu do obrotu
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych unieruchomienia/przerwania działalności całego lub części zakładu
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych razem
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegointerwencyjnych
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba przeprowadzonych kontroli i rekontroli razem
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba obiektów w tym z wdrożonym systemem HACCP
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba obiektów w tym z wdrożonymi zasadami GHP/GMP
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba obiektów w tym skontrolowanych
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba obiektów w tym zatwierdzonych
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoLiczba obiektów wg rejestru zakładów w ciągu roku
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoocenianych na podstawie arkuszy oceny zakładu
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegozakwalifikowanych do kategorii niskiego ryzyka (N)
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegozakwalifikowanych do kategorii średniego ryzyka (S)
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegozakwalifikowanych do kategorii wysokiego ryzyka (W)
Zakłady żywienia zbiorowego typu otwartegoDziałalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie do Sądu
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Licbz próbek zdyskwalifikowanych
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba próbek pobranych
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie do Liczba wniosków o nałożenie kar pieniężnych przez PWIS
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie razem
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - nałożono mandatów na kwotę
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - nałożono mandatów razem
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - Liczba aktów oskarżenia i zawiadomień do prokuratury
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych zakaz wprowadzenia produktu do obrotu
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych unieruchomienia/przerwania działalności całego lub części zakładu
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - wydano decyzji administracyjnych razem
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2interwencyjnych
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba przeprowadzonych kontroli i rekontroli razem
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba obiektów w tym z wdrożonym systemem HACCP
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba obiektów w tym z wdrożonymi zasadami GHP/GMP
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba obiektów w tym skontrolowanych
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba obiektów w tym zatwierdzonych
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Liczba obiektów wg rejestru zakładów w ciągu roku
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2ocenianych na podstawie arkuszy oceny zakładu
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2zakwalifikowanych do kategorii niskiego ryzyka (N)
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2zakwalifikowanych do kategorii średniego ryzyka (S)
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2zakwalifikowanych do kategorii wysokiego ryzyka (W)
w tym zakłady małej gastronomii inne niż w wierszu 39.2Działalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie do Sądu
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychLicbz próbek zdyskwalifikowanych
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychLiczba próbek pobranych
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychDziałalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie do Liczba wniosków o nałożenie kar pieniężnych przez PWIS
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychDziałalność represyjna - liczba wniosków o ukaranie razem
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychDziałalność represyjna - nałożono mandatów na kwotę
w tym zakłady małej gastronomii w obiektach ruchomych i tymczasowychDziałalność represyjna - nałożono mandatów razem
Pierwsza
1
   
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
   
22
Nastepna
Ostatnia