Prezentacja formatów zmiennych
- Nazwa zmiennej:Zdyskwalifikowane próbki środków spożywczych, materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz produktów kosmetycznych
Pozycja grupowania: Dział 2 - rodzaj próbki w badaniach (asortyment: żywność) | Pozycja grupowania: Dział 2 - pochodzenie produktu (kraj, UE, Import) | Pozycja grupowania: Dział 2 - kierunki badania | Jednostka miary |
---|---|---|---|
Środki spożywcze razem | import | w kierunku innych parametrów | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Środki spożywcze razem | import | zbadanych organoleptycznie | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku znakowania | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku mikotoksyn | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Środki spożywcze razem | import | w tym w kierunku Listeria | |
Środki spożywcze razem | import | w tym w kierunku Salmonella | |
Środki spożywcze razem | import | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Środki spożywcze razem | import | Liczba próbek ogółem | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku innych parametrów | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Środki spożywcze razem | UE | zbadanych organoleptycznie | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku znakowania | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku mikotoksyn | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Środki spożywcze razem | UE | w tym w kierunku Listeria | |
Środki spożywcze razem | UE | w tym w kierunku Salmonella | |
Środki spożywcze razem | UE | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Środki spożywcze razem | UE | Liczba próbek ogółem | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku innych parametrów | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Środki spożywcze razem | kraj | zbadanych organoleptycznie | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku znakowania | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku obecności organizmów GMO | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku substancji dodatkowych dozwolonych | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku zanieczyszczeń azotanami | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku mikotoksyn | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku pozostałości pestycydów | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku metali szkodliwych dla zdrowia | |
Środki spożywcze razem | kraj | w tym w kierunku Listeria | |
Środki spożywcze razem | kraj | w tym w kierunku Salmonella | |
Środki spożywcze razem | kraj | w kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych | |
Środki spożywcze razem | kraj | Liczba próbek ogółem | |
Mięso, podroby i przetwory mięsne | import | w kierunku innych parametrów | |
Mięso, podroby i przetwory mięsne | import | w kierunku zanieczyszczeń fizycznych | |
Mięso, podroby i przetwory mięsne | import | w kierunku zanieczyszczeń biologicznych | |
Mięso, podroby i przetwory mięsne | import | zbadanych organoleptycznie | |
Mięso, podroby i przetwory mięsne | import | w kierunku znakowania |