Prezentacja formatów zmiennych

  • Nazwa zmiennej:
    Zdyskwalifikowane próbki środków spożywczych, materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz produktów kosmetycznych
Pozycja grupowania:
Dział 2 - rodzaj próbki w badaniach (asortyment: żywność)
Pozycja grupowania:
Dział 2 - pochodzenie produktu (kraj, UE, Import)
Pozycja grupowania:
Dział 2 - kierunki badania
Jednostka
miary
Środki spożywcze razemimportw kierunku innych parametrów
Środki spożywcze razemimportw kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Środki spożywcze razemimportw kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Środki spożywcze razemimportzbadanych organoleptycznie
Środki spożywcze razemimportw kierunku znakowania
Środki spożywcze razemimportw kierunku obecności organizmów GMO
Środki spożywcze razemimportw kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Środki spożywcze razemimportw kierunku zanieczyszczeń azotanami
Środki spożywcze razemimportw kierunku mikotoksyn
Środki spożywcze razemimportw kierunku pozostałości pestycydów
Środki spożywcze razemimportw kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Środki spożywcze razemimportw tym w kierunku Listeria
Środki spożywcze razemimportw tym w kierunku Salmonella
Środki spożywcze razemimportw kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Środki spożywcze razemimportLiczba próbek ogółem
Środki spożywcze razemUEw kierunku innych parametrów
Środki spożywcze razemUEw kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Środki spożywcze razemUEw kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Środki spożywcze razemUEzbadanych organoleptycznie
Środki spożywcze razemUEw kierunku znakowania
Środki spożywcze razemUEw kierunku obecności organizmów GMO
Środki spożywcze razemUEw kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Środki spożywcze razemUEw kierunku zanieczyszczeń azotanami
Środki spożywcze razemUEw kierunku mikotoksyn
Środki spożywcze razemUEw kierunku pozostałości pestycydów
Środki spożywcze razemUEw kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Środki spożywcze razemUEw tym w kierunku Listeria
Środki spożywcze razemUEw tym w kierunku Salmonella
Środki spożywcze razemUEw kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Środki spożywcze razemUELiczba próbek ogółem
Środki spożywcze razemkrajw kierunku innych parametrów
Środki spożywcze razemkrajw kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Środki spożywcze razemkrajw kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Środki spożywcze razemkrajzbadanych organoleptycznie
Środki spożywcze razemkrajw kierunku znakowania
Środki spożywcze razemkrajw kierunku obecności organizmów GMO
Środki spożywcze razemkrajw kierunku substancji dodatkowych dozwolonych
Środki spożywcze razemkrajw kierunku zanieczyszczeń azotanami
Środki spożywcze razemkrajw kierunku mikotoksyn
Środki spożywcze razemkrajw kierunku pozostałości pestycydów
Środki spożywcze razemkrajw kierunku metali szkodliwych dla zdrowia
Środki spożywcze razemkrajw tym w kierunku Listeria
Środki spożywcze razemkrajw tym w kierunku Salmonella
Środki spożywcze razemkrajw kierunku zanieczyszczeń mikrobiologiocznych
Środki spożywcze razemkrajLiczba próbek ogółem
Mięso, podroby i przetwory mięsneimportw kierunku innych parametrów
Mięso, podroby i przetwory mięsneimportw kierunku zanieczyszczeń fizycznych
Mięso, podroby i przetwory mięsneimportw kierunku zanieczyszczeń biologicznych
Mięso, podroby i przetwory mięsneimportzbadanych organoleptycznie
Mięso, podroby i przetwory mięsneimportw kierunku znakowania
Pierwsza
1
   
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
   
27
Nastepna
Ostatnia